Brother CS10

(0) 0 omdömen
Nr. 19 av 19 symaskiner
Score
00
100

PrisjämförelsePrisutveckling
ANNONCER

Dagens priser 

OBS: Din adblocker har muligvis blokeret vores pristabel. Slå den fra for at gå til forhandleren med den laveste pris her:

 Priset är 0,00 kr. billigare än förra veckans lägsta pris.

Priset är 73 kr. högre än genomsnittet under de senaste 10 veckorna.

Priset är 48 kr. högre än i förra veckan.

Priset är det högsta på 10 veckor.

Ansvarsfriskrivning: Prisuppgifterna är baserade på de återförsäljare som visas på siden.


Typ

Typ

Elektronisk

Overlocksting

Overlocksting

Antal sömprogram

Antal sömprogram

40

Display

Display

Vikt

Vikt

Se alla specifikationer

Rangordning


 Nr. 8 utav 8


 Nr. 19 utav 19


Vill du välja Brother CS10?

Härunder summeras vad som sägs om Brother CS10

Anledningar att köpa
  • Overlock
  • Automatisk knapphålsfunktion
  • Många olika sömmar
  • Tyst
Anledningar att inte köpa
  • Ingen bra nybörjarmaskin

Jämförelse

I jämförelse med topp 4.

Omdömen av Brother CS10

AnvändarrecensionerExpertrecensionerVideorecensioner
Det finns inga användarrecensioner.
Det er ikke noen ekspertanmeldelser.


Brother CS10 Brother RH137 Brother KE14S Singer Promise 1409 Brother FS100
Score
0 100
80 100
80 100
80 100
80 100
(0)
0 omdömen
(4.0)
968 omdömen
(4.0)
823 omdömen
(4.0)
646 omdömen
(4.0)
616 omdömen
Pris 2.443 kr. 2.183 kr. 1.225 kr. 1.399 kr. 4.381 kr.
Testresultat
Antal sömprogram 40 37 14 9 100
Overlocksting
Automatiskt knapphål
Automatiska nåltrådar
Display
Vikt 6.5 kg 5.4 kg 7.6 kg

Beskrivning av Brother CS10

Brother CS10 är en elektronisk symaskin med en rad olika smarta och användbara funktioner som underlättar dina syprojekt. Detta är en utmärkt symaskin för dig som är lite mer erfaren och redan kan en del om symaskiner. Den har det allra mesta du kan tänkas behöva för att sy dina olika projekt, oavsett om det är klädesplagg eller accessoarer. 

Maskintyp

Brother CS10 är som sagt en symaskin av elektronisk typ. Det betyder att alla inställningar görs med hjälp av några få tryck. Om du föredrar denna typ av symaskin över mekaniska symaskiner, skulle en Brother CS10 absolut kunna vara ett bra val för dig och din hobby. 

Medföljande tillbehör

Brother CS10 kommer med ett stort antal tillbehör. När du köper denna symaskin får du fem olika pressarfötter, som bland annat en overlockfot och en fot tilldragkedjor. De olika pressarfötterna gör specifika arbeten lättare och snabbare, men framför allt gör de hobbyn roligare.

Om du vill komma i gång snabbt och enkelt, kan du använda dig av den medföljande steg-för-steg-handboken och DVD-skivan.

Några andra exempel på tillbehör som medföljer är en borste till rengöring, en trådsprättare, ett nålset, en skruvmejsel, fyra spolar, extra spolpinne och en fotpedal.

Sömmar

Symaskinen Brother CS10 snålar inte när det kommer till sömmar. Denna symaskin kommer nämligen med hela 40 olika sömmar. Den här symaskinen kan även sy overlockstygn, vilket kan vara riktigt användbart i många fall. Inte nog med att Brother CS10 har en stor mängd sömmar att välja bland. Dessa många sömmar kan även ställas in precis så långa och breda som du vill ha dem. Att anpassa sömmarna så att de passar ditt projekt perfekt är alltså busenkelt.

De många sömmarna är riktigt användbara för personer med mycket erfarenhet, men de kan tyvärr bli lite för mycket för nybörjaren. 

Funktioner

Brother CS10, precis som alla andra Brothers-maskiner, kommer med en drop-in spolfunktion. Denna funktion gör det lättare för dig att byta spolar. Det enda du behöver göra är att lägga spolen ner i maskinen. Denna smarta funktion gör även att maskinen är tystare när den används, även vid högre hastigheter.

Övrigt

Brother CS10 har en lägre ljudnivå än många andra symaskiner på marknaden. Därför är den mycket mer behaglig att arbeta med, speciellt under längre pass.

Denna symaskin har ett relativt lågt pris med tanke på hur många funktioner och sömmar den har. Om du letar efter en funktionell och mångsidig symaskin till ett rimligt pris, skulle en maskin som Brother CS10 kunna passa dig som handsken. Tyvärr är den här maskinen lite för svårhanterad för nybörjare. Om du inte har någon erfarenhet av symaskiner ännu, bör du välja en lite enklare symaskin i stället. Specifikation lista

Maskinen

Antal sömprogram 40
Overlocksting
Automatiskt knapphål
Knapphål 5 x 1 stegs
Automatiska nåltrådar
Friarm
Display

Vikter och mått

Feedback

Betyget går från 0-100 och är baserat på recensioner från användare och experter. Läs mer... Vi samlar priser från en mängd olika återförsäljare. Läs mer... Vi samlar recensioner från en mängd trovärdiga webbplatser. Läs mer... Det lägsta priset läggs till i denna pristracker varje vecka. Läs mer...